Service

Gratis preventie advies?

Maak nu een afspraak met één van onze beveiligingsadviseurs en weet direct wat de zwakke punten van uw huis zijn.

Maak een afspraak

sleutel-kwijtBent u uw sleutel kwijt of is uw sleutel afgebroken in uw slot? Van Rossum Beveiligen spant zich in om u zo spoedig mogelijk verder te helpen na verlies of het afbreken van uw sleutel. Veelal wordt u direct bezocht of anders op dezelfde dag op afspraak. U krijgt alle nodige hulp om de afgebroken sleutel uit het slot te halen.

 

Afgebroken sleutel uit slot halen

Lees hieronder een aantal handige manieren om uw afgebroken sleutel uit het slot te halen.
De makkelijkste manier om uw sleutel uit het slot te halen is, en blijft, het inschakelen van een slotenmaker. Van Rossum helpt haar klanten snel, efficiënt en met veel vakmanschap. Wilt u een afgebroken sleutel uit het slot halen? Bel ons en maak een afspraak!

 

 Zelf afgebroken sleutel uit slot halen

Wilt u zelf de sleutel uit het slot halen? Er zijn verschillende manieren om een afgebroken sleutel uit een slot te halen. Eén van deze manieren is om de sleutel eruit te trekken met een haakje. Dit kunt u doen door het uiteinde van een ijzerdraadje om te buigen tot een haakje.
Een andere manier om de afgebroken sleutel uit het slot te halen is met secondelijm. U kunt een kleine hoeveelheid secondelijm op het afgebroken deel smeren en deze vervolgens tegen het andere deel aandrukken. Wacht vervolgens tot de lijm droog is en trek langzaam de sleutel terug.

Schakelt u toch liever een specialist in? Bel ons gerust of kom langs in onze winkel in  Zwolle.