Onze monteurs zijn gespecialiseerd in montage van meerpuntsluitingen, veiligheidsinsteek- en oplegsloten, cilinders en al het overig hang- en sluitwerk. Ook het repareren en onderhouden van sloten en cilinders bij u thuis behoort tot onze expertise. Maakt u een afspraak voor een bezoek van onze monteur via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (het meesturen van een aantal foto's van de situatie wordt erg op prijs gesteld). Ook kunt u bellen naar 038 453 5725 voor een afspraak.

Trarieven (geen spoed)

Voorrijden in Zwolle € 75,00 per uur

Voorrijden tot 25 km buiten Zwolle € 90,00 per uur.

Voor spoedservice zie Spoedservice

Natuurlijk kunt u voor reparaties van sloten en cilinders ook terecht in onze winkel. Afhankelijk van de drukte in de winkel is het klaar terwijl u wacht of wordt er een tijd met u afgesproken.

Meerpuntsluitingactie: € 399,00 inclusief montage

Bij de meerpuntsluitingactie is inbegrepen: een driepuntsluiting, sluitkommen, veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging (standaard langschild) en de montage. Kosten:€ 399,00. Deze prijs geldt voor Zwolle en directe omgeving, uitgaande van een standaard situatie. Mailt u voor een afspraak naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of belt u naar 038 453 5725.

Van Rossum Beveiligen is aangesloten bij het NSSG sleutelmakersgilde. Onze medewerkers kunnen de meeste sleutels in de winkel voor u maken, terwijl u wacht. Denkt u aan het meebrengen of mailen van uw certificaat in het geval u gecertificeerde cilinders heeft. Ook is het mogelijk de gegevens te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna de bestelling in de winkel voor u wordt klaargelegd of indien gewenst (aangetekend) naar u wordt opgestuurd.

Autosleutels al dan niet voorzien van elektronische startonderbreker, gecertificeerde sleutels (op vertoon van certificaat), kluissleutels etc.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

Van Rossum Beveiligen is dealer van iLOQ.